Comments

Saturday, June 23, 2012

ပုစြန္မရမ္းသီးငါးပိခ်က္ ခ်က္နည္း



ပုစြန္မရမ္းသီး ငါးပိခ်က္အတြက္ လိုအပ္ေသာ ပစၥည္းမ်ားမွာ ေအာက္ပါအတိုင္း ျဖစ္သည္ ။





ပုစြတ္ဆိတ္








မရမ္းသီး ၊ င႐ုပ္သီးစိမ္း ၊ ၾကက္သြန္နီ ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ








ခရမ္းခ်ဥ္သီး








ၾကက္သြန္တို႕ကို ဆီသတ္ပါတယ္။








ဆႏြင္း၊ အေရာင္တင္မႈန္႕ထည္႕ျပီး ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည္႔လိုက္ပါတယ္။








ဆား၊ အရသာမႈန္႕ ၊ ငံျပာရည္နဲ႔ ငပိကို သင္႕ေတာ္သေလာက္ထည္႔ျပီး ပုဇြန္ဆိတ္ေလးေတြထည္႔ပါတယ္။ ေရအနည္းငယ္ထည္႔ျပီး ပုဇြန္က်က္ေအာင္ထားလိုက္ပါတယ္ ။






ပုဇြန္က်က္ခါနီးမွာ မရမ္းသီးမ်ားကိုထည္႔လိုက္ပါတယ္။ ပုဇြန္ေရာ မရမ္းသီးေရာ က်က္ရင္ ဆား၊   အရသာျမည္း လုိတာထပ္ထည္႔ျပီး ဟင္းအုိးခ်လို႕ရပါျပီ။








ပုစြန္မရမ္းသီး ငါးပိခ်က္ အဆင္သင့္စားလို႔ရပါၿပီ ။





အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္မွ ကူးယူေဖာ္ျပျခင္း ျဖစ္ပါသည္ ။

Share:

0 comments:

Post a Comment

Mr.KyawSwar ရဲ႕သူငယ္ခ်င္းမ်ား

BTemplates.com

Powered by Blogger.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Search This Blog

Blog Archive

Sponsor

ads

Recent Post

Gadget

Recent News

Pages

Popular Posts

Blog Archive