ပုစြတ္ဆိတ္
မရမ္းသီး ၊ င႐ုပ္သီးစိမ္း ၊ ၾကက္သြန္နီ ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ
ခရမ္းခ်ဥ္သီး
ၾကက္သြန္တို႕ကို ဆီသတ္ပါတယ္။
ဆႏြင္း၊ အေရာင္တင္မႈန္႕ထည္႕ျပီး ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည္႔လိုက္ပါတယ္။
ဆား၊ အရသာမႈန္႕ ၊ ငံျပာရည္နဲ႔ ငပိကို သင္႕ေတာ္သေလာက္ထည္႔ျပီး ပုဇြန္ဆိတ္ေလးေတြထည္႔ပါတယ္။ ေရအနည္းငယ္ထည္႔ျပီး ပုဇြန္က်က္ေအာင္ထားလိုက္ပါတယ္ ။
ပုဇြန္က်က္ခါနီးမွာ မရမ္းသီးမ်ားကိုထည္႔လိုက္ပါတယ္။ ပုဇြန္ေရာ မရမ္းသီးေရာ က်က္ရင္ ဆား၊ အရသာျမည္း လုိတာထပ္ထည္႔ျပီး ဟင္းအုိးခ်လို႕ရပါျပီ။
ပုစြန္မရမ္းသီး ငါးပိခ်က္ အဆင္သင့္စားလို႔ရပါၿပီ ။
အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္မွ ကူးယူေဖာ္ျပျခင္း ျဖစ္ပါသည္ ။
0 comments:
Post a Comment