Comments

Thursday, September 6, 2012

California Roll


ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
ေရညႇိအျပားႀကီး၊
ဆူရွီထမင္း၊
ပုစြန္ဥ၊
ပုစြန္၊
ကဏန္းေခ်ာင္း၊
ဂ်ပန္သခြားသီး၊
ေထာပတ္သီး၊
ဆလတ္ရြက္၊
တ႐ုတ္မွ်စ္၊
မေယာနိစ္၊
ရွလကာရည္။
ျပဳလုပ္နည္း
ဆူရွီထမင္းရဖို႔ ထုိင္းဆန္ကို ရွလကာရည္ အနည္းငယ္နဲ႔ႏွပ္ၿပီး ခ်က္ပါ။ ရလာတဲ့ ထမင္းကို ေရညိႇျပားေပၚမွာ ျဖန္႔တင္ၿပီး ကပ္သြားေအာင္ လက္နဲ႔ တျဖည္းျဖည္းႏွိပ္ေပးပါ။ ၿပီးရင္ ထမင္းေပၚကို အေခ်ာင္းေသးေသးေလး ျဖတ္ထားတဲ့ တ႐ုတ္မွ်စ္၊ သခြားသီး၊ ကဏန္းေခ်ာင္း၊ ဆလတ္ရြက္၊ ပုစြန္နဲ႔ ေထာပတ္သီးတို႔တင္ၿပီး လိပ္ပါ။ ရလာတဲ့ ထမင္းလိပ္ကို ပုစြန္ဥေတြနဲ႔ေရာေမြၿပီး ေျခာက္တုံး၊ ခုနစ္တံုးခန္႔ လွီးလိုက္ပါ။ တည္ခင္းဖို႔အတြက္ ပန္းကန္ထဲသို႔ လွလွပပ စီထည့္ၿပီး မေယာနိစ္နဲ႔ ပုစြန္ဥကို အေပၚက ထပ္တင္ ၿပီးၿပီဆိုရင္ အဆင္သင့္ျဖစ္ပါၿပီ။ ပုစြန္ဥကြ်တ္ကြ်တ္ေလးနဲ႔ အရမ္းကိုႏူးညံ့ၿပီး ခပ္စိမ့္စိမ့္အရသာရွိတဲ့ ထမင္း၊ ၿပီးေတာ့ ထည့္ထားတဲ့ အသားနဲ႔ အသီးအရြက္ ေတြအားလံုးဟာ စားရတာ တကယ္ပဲအစပ္အဟပ္ တည့္လွပါတယ္။
Share:

0 comments:

Post a Comment

Mr.KyawSwar ရဲ႕သူငယ္ခ်င္းမ်ား

BTemplates.com

Powered by Blogger.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Search This Blog

Blog Archive

Sponsor

ads

Recent Post

Gadget

Recent News

Pages

Popular Posts

Blog Archive